Korjaa jaetun valokuvavirran kommenttien synkronointiongelmat [iOS -vinkit]

Korjaa jaetun valokuvavirran kommenttien synkronointiongelmat [iOS -vinkit]

jakoi valokuvavirtoja

Jaetut valokuvavirrat ovat tietysti fantastisia, ja ne estävät hämärät yksityiskohdat siitä, että vain niiden luominen voi lisätä niihin valokuvia. Joskus asiat, kuten kaikki tekniikka, eivät kuitenkaan välttämättä toimi niin kuin niiden pitäisi. Joskus esimerkiksi et voi nähdä tilaajien lähettämiä kommentteja. Muina aikoina kommentin poistaminen jaetusta valokuvavirrasta iPhoton tai Aperturen kautta ei näy iPhonessa.

Näin voit korjata sen.

Jos sinulla on kommenttien synkronointiongelma, tarkista ensin Järjestelmän tilailmoitus iCloud -tukisivulla. Jos iCloud on poissa käytöstä, et voi tehdä paljon vianmääritystä. Odota vain.

Toiseksi varmista, että olet yhteydessä Internetiin. Kuulostaa typerältä, mutta se voi tapahtua. Tarkista yhteys käynnistämällä Safari ja siirtymällä sivustoon, joka on jatkuvasti päällä, kuten apple.com tai google.com.

Jos poistettu kommenttisi näkyy edelleen, varmista, että valokuvan kommenttien määrä on sama iOS -laitteellasi ja Mac -tietokoneellasi. Muista, että iPhonen puhekuplan numero sisältää myös tykkäykset. Napsauta iOS -laitteen kommentteja ja laske ne manuaalisesti varmistaaksesi, että ne eivät täsmää.

Jos kaikki edellä mainitut asiat ovat kunnossa, seuraa alla olevia Applen ehdottamia ohjeita:

  • Lopeta Valokuvat.
  • Napsauta aloitusnäytössä Koti -painiketta kahdesti. Avoimien sovellusten pitäisi näkyä rivissä näytön alareunassa.
  • Vieritä löytääksesi Valokuvat -kuvakkeen. Paina kuvaketta, kunnes kuvakkeet heiluvat.
  • Napauta punaista ympyrää Valokuvat-kuvakkeen vasemmassa yläkulmassa. Kuvakkeen pitäisi kadota luettelosta.
  • Palaa normaalitoimintoihin napauttamalla Koti -painiketta uudelleen.
  • Napauta Asetukset ja napauta sitten iCloud.
  • Napauta Valokuvavirta. Napauta Jaetut valokuvavirrat sammuttaaksesi sen.
  • Napauta Poista kuvat. Valokuvat lisätään automaattisesti uudelleen myöhemmin, kun otat tämän asetuksen uudelleen käyttöön.
  • Poistu asetuksista napauttamalla Koti -painiketta ja odota noin minuutti.
  • Napauta Asetukset ja napauta sitten iCloud.
  • Napauta Valokuvavirta. Napauta Jaetut valokuvavirrat ottaaksesi sen käyttöön.
  • Napauta Koti -painiketta.
  • Avaa Valokuvat. Napauta Valokuvavirta -välilehteä. Napauta jaetun valokuvavirran nimeä.
  • Testaa onko ongelma ratkaistu.

Jos kaikki ei edelleenkään toimi, lähetä sähköpostia Apple -tukeen ja katso, mitä heillä on sanottavaa asiasta.

Lähde: Applen tuki

Viimeisin blogiviesti

Boxee irtautuu AppleTV: stä, ilmoittaa oman Boxee Boxin
September 10, 2021

AppleTV oli Cupertinolle outo erehdys, ja sen perusteella, kuinka he ovat jatkuvasti jättäneet huomiotta laitteen sen julkaisun jälkeen, Apple näyt...

| Macin kultti
September 10, 2021

Tämän Mac -sovelluksen avulla voit tulostaa iPhonesta tai iPadista ilman AirPrint -ohjelmaa [iOS -vinkkejä]Kun maailmat törmäävät - tämä on näennäi...

Ota salasanan tarkistus uudelleen käyttöön iOS 6: ssa välttääksesi ikäviä sovelluksen sisäisiä osto-yllätyksiä [iOS-vinkkejä]
September 10, 2021

Yksi iOS 6: n upeista uusista ominaisuuksista on tapa ei pyytää sinulta salasanan joka kerta, kun menet ostamaan sovelluksen. Muistatko ne päivät? ...