Kuinka estää passiivisen Google-tilisi poistaminen

Google aikoo tyhjentää vanhat tilit joulukuusta alkaen. Voit kuitenkin pitää Google-tilisi aktiivisena ja estää sen poistamisen. Sinulla on joulukuun ensimmäiseen päivään asti aikaa tallentaa kaikki passiiviset Google-tilit.

Mitä siivotaan? Mikä tahansa Google-tili, joka on ollut passiivinen kahteen vuoteen. Jos sait sähköpostin lepotilasta, tiedät varmasti, että sinun on ryhdyttävä toimiin. Se ei kuitenkaan ole idioottivarma. Jos lepäävällä tililläsi ei ole määritetty palauttamisen sähköpostiosoitetta, et saa koskaan ilmoitusta.

Jos sinulla on joukko vaihtoehtoisia, varmuuskopioivia Google-tilejä – kuten monet tekevät – tässä on mitä sinun tulee tehdä.

Kuinka pitää Google-tilisi aktiivisena, jotta sitä ei poistettaisi

Google ilmoitti toukokuussa, että passiiviset tilit poistetaan joulukuusta alkaen. Yrityksen blogikirjoituksen mukaan, "Jos Google-tiliä ei ole käytetty tai kirjautunut vähintään kahteen vuoteen, voimme poistaa tilin ja sen sisältö – mukaan lukien Google Workspacen (Gmail, Docs, Drive, Meet, Kalenteri) ja Googlen sisältö Kuvat."

Tämä prosessi alkaa tileistä, jotka on luotu ja joita ei koskaan käytetty.

Vain henkilökohtaiset tilit poistetaan. Tämä ei vaikuta organisaatioihin, kuten kouluihin ja yrityksiin (hallittuihin tileihin). Mitään tiliä, jolla on aktiivinen tilaus, tai ladattuja YouTube-videoita ei myöskään poisteta, koska ne katsotaan kelvollisiksi tilitoiminnoiksi.

Sisällysluettelo:

  1. Avaa yksityinen selausikkuna
  2. Kirjaudu sisään vanhaan Google-tiliisi
  3. Varmista, että olet määrittänyt palauttamisen sähköpostiosoitteen

1. Avaa yksityinen selausikkuna

Jotta Google-tiliäsi ei poisteta, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään vanhaan tiliisi. Jos haluat tehdä tämän vanhemmalla, uhanalaisen tilin kanssa, suosittelen avaamaan uuden Yksityinen selaus -välilehden, jotta se ei vaikuta tavallisiin Google-kirjautumisihisi. Paina Safarissa, Chromessa, Edgessä ja muissa Chrome-pohjaisissa selaimissa Vaihto-komento-N (⇧⌘N). Firefoxissa se on Vaihto-komento-P.

Suosittelen myös käyttämällä eri Safari-profiileja eri tileillesi.

2. Kirjaudu sisään vanhaan Google-tiliisi

Siirry uuteen yksityiseen selainikkunaan kohtaan accounts.google.com ja kirjaudu sisään Google-tiliin poistamista varten.

Siinä kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä! Tilisi saa uuden elämän.

3. Varmista, että olet määrittänyt palauttamisen sähköpostiosoitteen

Kun olet pölyisellä vanhalla Google-tililläsi, muista lisätä ensisijainen sähköpostitilisi palauttamisen sähköpostiosoitteeksi. Tällä tavalla saat sähköposti-ilmoituksen tilille, jota tarkistat säännöllisesti, jos jokin toissijainen tili poistettaisiin käyttämättömyyden vuoksi.

Napsauta tätä linkkiä avataksesi Google-tilisi sähköpostiasetukset. Varmista, että sinulla on ensisijainen sähköpostiosoitteesi luettelossa Palautussähköposti.

Viimeisin blogiviesti

Applen uutiset, analyysit ja mielipiteet sekä yleiset tekniset uutiset
August 19, 2021

DreamBoard - Keksi iOS -kotinäytöt uudelleenJa he sanovat, että iOS ei ole muokattavissa... Onneksi jailbreakereille se varmasti on! DreamBoard, 2,...

Applen uutiset, analyysit ja mielipiteet sekä yleiset tekniset uutiset
August 19, 2021

Raportti: Mac App Storen kasvaessa Apple Stores lopettaa myymälöityjen ohjelmistojen myynninKuten ennustettiin, Applen Mac App Store on jo valtava ...

Applen uutiset, analyysit ja mielipiteet sekä yleiset tekniset uutiset
September 10, 2021

Käännä terminaalia. Sovellus välkkyvään vintage -CRT: hen katodillaOnko OS X: n sisäänrakennettu terminaalisovellus liian moderni sinulle? Kaipaatk...