Focus -tilan jakaminen valittujen yhteyshenkilöiden kanssa iOS: ssä ja iPadOS 15: ssä

Focus -tilan jakaminen valittujen yhteyshenkilöiden kanssa iOS: ssä ja iPadOS 15: ssä

Keskittymistilan jakaminen
Kerro muille, kun ilmoituksesi on poistettu käytöstä.
Kuva: Killian Bell/Cult of Mac

Nyt on mahdollista jakaa Focus -tila valituille yhteyshenkilöille viimeistään iOS ja iPadOS 15 kehittäjien betat. Näin voit valita, kuka näkee, että ilmoituksesi on poistettu käytöstä, kun olet kiireinen.

Focus on uusi ominaisuus iOS: ssä ja iPadOS 15: ssä, jonka avulla voit luoda tiettyjä ilmoitusprofiileja. Sinulla voi olla yksi töihin, yksi leikkiin, yksi nukkumaan ja paljon muuta - jokaisella on omat ilmoitusasetukset.

Tarkennustilat voidaan laukaista automaattisesti, jos haluat, ja nyt voit päättää, kuka näkee, kun tarkennus on käytössä.

Focus -tilan jakaminen iOS: ssä ja iPadOS 15: ssä

Jos haluat jakaa tarkennustilasi yksittäisille yhteyshenkilöille alla olevan menetelmän avulla, sinun on ensin käytettävä iOS- tai iPadOS 15 beta 3 -versiota tai uudempaa. Mutta näytämme myös toisen menetelmän, joka toimii kaikissa iOS- tai iPadOS 15 -versioissa.

Kun olet suorittanut kolmannen betaversion, toimi seuraavasti:

  1. Avaa Viestit sovellus.
  2. Etsi keskustelu sen henkilön kanssa, jonka kanssa haluat jakaa tarkennustilasi. Aloita uusi keskustelu tarvittaessa.
  3. Napauta henkilön kuvaa näytön yläreunassa.
  4. Napauta Jaa tarkennuksen tila mahdollistaa.
Keskittymistilan jakaminen
Jaa Focus -tila linkittämäsi henkilön kanssa.
Kuva: Killian Bell/Cult of Mac

Se on niin yksinkertaista. Kontaktisi näkee nyt, kun tarkennustila on otettu käyttöön, joten hän ei luule, että ohitat heidän viestinsä, vaikka et vain saa ilmoituksia, koska olet kiireinen.

Vaihtoehtoisesti voit valita, kenelle haluat jakaa tarkennuksen tilan milloin uuden tarkennustilan määrittäminen. Sinua pyydetään valitsemaan yhteystiedot - suosikit näkyvät oletusarvoisesti - kuka näkee, milloin ilmoituksesi on estetty.

Tai voit muuttaa tarkennuksen tilan jakamisasetuksia sen jälkeen, kun olet luonut tarkennustilan, seuraavasti:

  1. Avaa asetukset sovellus.
  2. Napauta Keskity.
  3. Valitse tarkennustila, jonka haluat muuttaa.
  4. Napauta Ihmiset ja yhteystiedot, joiden kanssa haluat jakaa tilan. Varmista myös, että jakaminen on käytössä kohdassa Tarkennuksen tila.
Keskittymistilan jakaminen
Voit myös jakaa tarkennustilasi Asetusten Tarkennus -osion sisältä.
Kuva: Killian Bell/Cult of Mac

iOS ja iPadOS 15 ilmestyvät tänä syksynä

iOS ja iPadOS 15 esitetään julkisesti ensi syksynä, ja ne ovat ladattavissa ilmaiseksi kaikille yhteensopiville laitteille. Jos et halua odottaa, voit tartu julkisiin betoihin nyt.

Viimeisin blogiviesti

| Macin kultti
September 11, 2021

Ihmisten, paikkojen ja asioiden etsiminen iOS 10 -kuvistaValokuvat -sovellus on vieläkin parempi iOS 10: ssä.Kuva: Ste Smith/Cult of MacApple varas...

Käsin kirjoitetun viestin lähettäminen iOS 10: ssä
September 11, 2021

Käsin kirjoitetun viestin lähettäminen iOS 10: ssäKäsin kirjoitetut muistiinpanot tekevät viestistä henkilökohtaisemman.Kuva: AppleiOS 10 tekee vie...

Viestin lähettäminen näkymättömällä musteella iOS 10: ssä
September 11, 2021

Viestin lähettäminen näkymättömällä musteella iOS 10: ssäNäkymätön muste pitää arkaluontoisen sisällön piilossa.Kuva: AppleHaluatko lähettää ystävä...

instagram story viewer